Beeldend inzicht

Contact

Anke van de Laar

Kasterensestraat 17c

5298 NV Liempde

0411-632 634

info@beeldendinzicht.com

NIEUW gratis webinar:

Ontstaat dyslexie door slecht onderwijs?

Kom meer te weten!
Beeldend inzicht Even voorstellen Waarom Davis methode Dyslexie Dyscalculie ADD ADHD Contact

Anke van de Laar
Om je alvast een beeld te geven; Ik ben Anke van de Laar-van Dijk, het gezicht achter Beeldend Inzicht.

Mijn oudste zoon kampte met leerproblemen en via hem ontdekte ik dat ikzelf vergelijkbare leerproblemen had. Mijn zoon kwam terecht bij een Davis counselor. Zowel op leergebied als in het dagelijks leven ging er een nieuwe wereld voor hem open. De begeleiding bracht hem zoveel, dat mijn interesse was gewekt. Ik besloot me verder te verdiepen in de Davis® methode.

Gecertificeerd Davis counselor
Inmiddels ben ik gecertificeerd Davis counselor. Met veel plezier begeleid ik mensen met leer- en concentratiestoornissen. Ieder mens is anders en zodoende is ieder begeleidingstraject anders. Dat maakt het heerlijk afwisselend.

Persoonlijke begeleiding bij concentratie- of leerproblemen
Juist door mijn persoonlijke ervaringen uit het verleden kan ik mensen met concentratie- en leerproblemen de juiste begeleiding bieden. Ik begrijp als geen ander wat een leer- of concentratiestoornis inhoudt en hoe je daarmee om kunt gaan. Ook als ouder weet ik wat het betekent om je kind te zien worstelen met zijn of haar leer- of  concentratieprobleem.

Hoe ga je om met leer- of concentratieproblemen als dyslexie, dyscalculie, ADD of ADHD.  Neem voor meer informatie contact op met Anke van de Laar, Davis counselor van Beeldend Inzicht.

Even voorstellen.