Beeldend inzicht

Contact

Anke van de Laar

Kasterensestraat 17c

5298 NV Liempde

0411-632 634

info@beeldendinzicht.com

NIEUW gratis webinar:

Ontstaat dyslexie door slecht onderwijs?

Kom meer te weten!
Beeldend inzicht Even voorstellen Waarom Davis methode Dyslexie Dyscalculie ADD ADHD Contact

Concentratiestoornis ADHD

ADHD is een concentratiestoornis. De afkorting van ADHD staat voor ‘Attention Deficit Hyperactivity Disorder’, oftewel ‘Aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit’. Naast ADHD bestaat er ook nog ADD en een gemengde variant van beide typen.

Impulsief als geen ander
Heb je ADHD, dan ben vaak impulsief. Zonder na te denken, reageer je direct op de eerste situatie die zich voordoet. Maar dan komt het volgende alweer op je pad. Je raakt snel opgewonden, maar ook snel gefrustreerd. Met al die drukte in je hoofd, is het niet gemakkelijk om je echt ergens op te focussen. Je stort je continue van het een in het ander. Op den duur kan dit ernstige problemen veroorzaken.

Davis® methode bij ADHD
Beeldend inzicht helpt je je aandacht te richten als je afgeleid bent. Je leert te herkennen wanneer je je focus kwijt bent en hoe je deze weer terug kunt halen. Met behulp van de Davis gereedschappen kun je energie regelen en je focus bewust afstemmen op je omgeving. Zo leer je hoe je om kunt gaan met verschillende situaties.

Wil jij je aandacht gericht kunnen sturen zonder dat je daarvoor medicijnen nodig hebt? Neem voor meer informatie contact op met Beeldend Inzicht
.ADHD.